Aangepaste openingstijden

De Centrale Publieksbalie werkt in verband met het coronavirus alleen op afspraak. U maakt eenvoudig en gratis een afspraak via onze website of telefonisch via (0118) 555 444. Veel van onze diensten kunt u ook online regelen. Neem bij uw afspraak alstublieft een mondkapje mee. In het gemeentehuis is het namelijk verplicht een mondkapje te dragen in de publieke ruimtes. 

Vragen of opmerkingen over het coronavirus?
Maak bij voorkeur gebruik van het contactformulier corona. U kunt uw vraag ook mailen naar corona@veere.nl. Wij geven u dan zo snel mogelijk antwoord.

Ruimtelijke plannen buiten de kernen

Als gemeente willen we samen bouwen aan een goede toekomst. In de kernen, maar ook in ons buitengebied: het gebied buiten de kernen. De gemeente Veere heeft verschillende ruimtelijke plannen ontwikkeld voor het buitengebied. De plannen laten zien hoe we de gronden (percelen) en bouwwerken moeten gebruiken en waar, wat en hoe we mogen bouwen. Daarnaast liggen er een aantal bedrijventerreinen, kampeerterreinen en andere algemene terreinen. Bekijk hieronder de verschillende kaarten van het buitengebied en ruimtelijke plannen van algemene terreinen in de gemeente Veere.

Als u meer informatie wilt over de ruimtelijke plannen in het buitengebied, bekijk dan de documenten van de verschillende kernen of neem contact op met Ella Louwerse, telefoonnummer (0118) 555 355 of e-mailadres lm.louwerse@veere.nl.