Aangepaste dienstverlening

De Centrale Publieksbalie werkt vanwege het coronavirus alleen op afspraak. Ook hebben we andere maatregelen genomen. Veel van onze diensten kunt u online regelen.

Vragen of opmerkingen over het coronavirus? Vul het contactformulier corona in of stuur een mail naar corona@veere.nl. Wij antwoorden u zo snel mogelijk.

Ruimtelijke plannen buiten de kernen

Als gemeente willen we samen bouwen aan een goede toekomst. In de kernen, maar ook in ons buitengebied: het gebied buiten de kernen. De gemeente Veere heeft verschillende ruimtelijke plannen ontwikkeld voor het buitengebied. De plannen laten zien hoe we de gronden (percelen) en bouwwerken moeten gebruiken en waar, wat en hoe we mogen bouwen. Daarnaast liggen er een aantal bedrijventerreinen, kampeerterreinen en andere algemene terreinen. Bekijk hieronder de verschillende kaarten van het buitengebied en ruimtelijke plannen van algemene terreinen in de gemeente Veere.

Als u meer informatie wilt over de ruimtelijke plannen in het buitengebied, bekijk dan de documenten van de verschillende kernen of neem contact op met Ella Louwerse, telefoonnummer (0118) 555 355 of e-mailadres lm.louwerse@veere.nl.