Iets melden over uw buurt? Doe een servicemelding!

Het kan voorkomen dat u een klacht heeft over uw woon- of werkomgeving. Bijvoorbeeld omdat u last heeft van lawaai, rondslingerend afval, slechte bestrating of vernieling. In zo’n geval kunt u een servicemelding aan ons doorgeven. Daarmee helpt u ons de woon- en leefomgeving in onze gemeente te verbeteren.

Hoe doet u een servicemelding?

Via de MijnGemeente App

U kunt een servicemelding heel makkelijk doorgeven via de MijnGemeente App. Download hem meteen!

MijnGemeente App downloaden

Via een formulier

Voor een algemene melding, over bijvoorbeeld het onderhoud van de openbare ruimte, wateroverlast, afvalbakken of ongedierte, kunt u op één van onderstaande linkjes klikken en het formulier invullen.

Begraafplaatsen onderhoudBushokjes
Honden- en paardenpoepOngedierte
Onkruid op straatOpenbaar groen
Openbare verlichtingPrullenbakken
StraatmeubilairStraatnaam- en verkeersborden
Wateroverlast-afvoerputtenWateroverlast op straat
Wegen, ongelijke bestratingZwerfvuil

Direct gevaar

Ziet u iets wat direct gevaar op schade of letsel oplevert? Dan vragen wij u zo snel mogelijk met de servicelijn van de gemeente te bellen via telefoonnummer (0118) 555 444.

Rioolverstoppingen

Een rioolverstopping kan op verschillende plaatsen in de riolering ontstaan. Het is belangrijk om eerst na te gaan waar de verstopping zit. Om de plaats van de verstopping te bepalen, moet u het ontstoppingsstuk opgraven. Het ontstoppingsstuk kan een putje zijn met een betonnen afdekking of een PVC ontstoppingsstuk met een (schroef)deksel.

Waar zit de rioolafvoer?

Als u niet goed weet waar uw rioolafvoer precies zit, dan kunt u uw rioolafvoer bekijken via een website. Hierop staat een groot aantal tekeningen met ontstoppingsstukken. Helaas heeft de gemeente Veere niet van alle woningen aansluitschetsen. Als u niet weet waar het ontstoppingsstuk zit, neem dan gerust contact op met de gemeente, telefoonnummer (0118) 555 444.

Waar zit de verstopping?

Nadat u het ontstoppingsstuk heeft opengemaakt, kunt u zien of de verstopping in het gemeentelijk deel van de leiding zit of in uw eigen deel. Staat het ontstoppingsstuk vol water, dan zit de verstopping in het gemeentelijk deel. Is het ontstoppingsstuk leeg dan zit de verstopping in uw eigen leidinggedeelte.

  • Als u constateert dat de verstopping in het gemeentelijk leidingdeel zit, neem dan telefonisch contact op met de gemeente via (0118) 555 444.
  • Zit de verstopping in uw deel van de leiding, dan kunt u het beste een bedrijf inschakelen om de verstopping op te heffen. De kosten zijn voor uzelf.

Meer weten over rioolverstoppingen?

​Lees meer informatie over rioolverstoppingen.

Meer informatie

Voor meer informatie over servicemeldingen kunt u contact opnemen met de afdeling Dienstverlening van de gemeente Veere telefoonnummer (0118) 555 444 of e-mail cpb@veere.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?