Wilt u ook meedenken over onze dienstverlening aan onze inwoners? Meldt u zich dan aan voor het klantpanel. We hebben al een aantal aanmeldingen op een vorige oproep, maar we zijn nog op zoek naar inwoners die willen meedenken. 

Aanmelden

Het klantpanel krijgt per kwartaal een aantal vragen per mail voorgelegd. Beantwoorden kost enkele minuten en de verwerking gebeurt anoniem. Wie mee wil doen kan mailen naar onderzoeken@veere.nl.

Contact

Heeft u vragen over het klantpanel? Neem dan contact op met Daniëlle Kodde. Zij is bereikbaar via telefoonnummer (0118) 555 298 of mail naar onderzoeken@veere.nl.

Onderzoeken 2020

Bekijk hieronder de onderzoeken uit 2020. Kijk voor oude onderzoeken op de website Archiefweb.

Kwartaal 4 Berichtenbox MijnOverheid

In het laatste kwartaal van 2020 kregen de klantpanelleden vragen over de Berichtenbox van MijnOverheid. Dit is een persoonlijke digitale brievenbus voor post van de overheid.

Lees ook:

Gebruik

In totaal hebben 37 leden de vragenlijst ingevuld. Maar liefst 78% (29) heeft gehoord van de MijnOverheid Berichtenbox. 83% (24) van deze respondenten maakt gebruik van de Berichtenbox.

Ontvangen berichten gemeente

Berichten van de gemeente Veere ontvangt 42% in de Berichtenbox of via de Berichtenbox en per post. Slechts 16% ontvangt deze alleen per post.

Mening over de Berichtenbox

De meeste respondenten vinden de Berichtenbox functioneel (10) gevolgd door nuttig (5) en gebruiksvriendelijk (5). Bij deze vraag waren meerdere antwoorden mogelijk.

App

Veel respondenten (15) weten dat de Berichtenbox een app heeft. De meeste respondenten vinden de app functioneel (5) gevolgd door nuttig (5). Bij deze vraag waren meerdere antwoorden mogelijk.

Meer informatie

Wist u dat u ook informatie over uw belastingaangifte kunt ontvangen de Berichtenbox? Meer weten? Kijk voor meer informatie op de website van MijnOverheid.

Documenten

Kwartaal 3 Digitale Nieuwsbrief

Afgelopen kwartaal werkte het Klantpanel mee aan een nieuw onderzoek. Dit keer gingen de vragen over de digitale nieuwsbrief. In totaal vulden 36 leden de vragenlijst in.

Bekend met nieuwsbrief

67% van de respondenten kent de digitale nieuwsbrief. De meesten weten van het bestaan van de nieuwsbrief door de website, e-mail en social media.

Frequentie nieuwsbrief

50% van de respondenten vindt de frequentie van de nieuwsbrief goed. 31% van de respondenten heeft geen mening.

Onderwerpen

De meeste respondenten geven aan dat ze nieuwsberichten willen zien over nieuwe (corona)maatregelen, veranderingen in de kernen of belangrijke beleidswijzigingen. Dit gevolgd door nieuwsberichten over werkzaamheden en afsluitingen.

Verbetertips

De verbetertips voor de nieuwsbrief lopen uiteen. Sommige respondenten willen minder artikelen in de nieuwsbrief, anderen willen graag meer structuur in de onderwerpen. Een overzicht van de verbetertips kunt u vinden in het onderstaande bestand.

Meedenken

Naast de digitale nieuwsbrief zijn er meer thema’s waarover wij uw mening graag horen. Wilt u deelnemen aan ons Klantenpanel? Stuur een mail met uw contactgegevens naar onderzoeken@veere.nl.

Documenten