Wat is het?

De gemeente heeft meerdere sportaccommodaties. Deze verhuren wij onder andere aan sportverenigingen. U kunt zelf ook voor een bepaalde activiteit een accommodatie huren. Bijvoorbeeld voor een potje voetbal, badminton of een toernooi. Hiervoor doet u gemakkelijk online een aanvraag via de knop hieronder.

Sportaccommodatie huren

Wat kost het?

De huurtarieven voor onze accommodaties vindt u in Bijlage 4 van de Algemene Huurvoorwaarden Binnensport- en Welzijnsaccommodaties.

Wat moet ik doen?

Huurt u incidenteel een van onze accommodaties?

Dan kunt u via het online portaal een aanvraag doen. U vult uw gegevens in, kiest de gewenste zaal, datum en tijd en u kunt meteen betalen via iDeal. 

Huurt u wekelijks of structureel een van onze accommodaties?

Logt u dan in op het online portaal. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat bij ons bekend is.  
 

Het proces en de stappen

Bij incidentele aanvragen:

 • U voert de door u gewenste dag en tijd in, kiest uw zaal en geeft uw gegevens op. U kunt meteen via iDeal betalen.
 • Wij bekijken uw aanvraag en accepteren deze of wijzen het af (op basis van onze huurvoorwaarden).
 • Dan ontvangt u een bevestiging of annulering per mail. We spreken af wanneer u de sleutel komt ophalen. 

Voor seizoensplanningen:

 • Huurt u al wekelijks of structureel? Dan zetten wij uw zaalhuur zelf over naar het nieuwe seizoen. Als u wijzigingen heeft dan kunt u deze mailen naar zaalhuren@veere.nl. Doe dit wel zo snel mogelijk en onder vermelding van het nummer op uw bevestiging. Wij verwerken deze wijzigingen als de bezetting van de accommodatie het toelaat. 
 • Wilt u structureel gaan huren en toegevoegd worden aan de seizoensplanning? Dien dan vóór mei uw (seizoen)verzoeken in.
 • Eventuele knelpunten of problemen worden in overleg met de huurder opgelost.
 • De huurders ontvangen de bevestiging ter goedkeuring.
 • De huurder gaat automatisch akkoord met de planning tenzij de huurder schriftelijk reageert op de bevestiging onder vermelding van het bevestigingsnummer. Dit moet vóór 1 september of zoveel eerder, maar in ieder geval vóór aanvang van de eerste ingeplande huurdatum.
 • De huurder kan tot 1 september de ingeplande huur kosteloos wijzigen of annuleren.
   

Podiumelementen reserveren 

U kunt gratis mobiele podiumelementen gebruiken. De voorwaarden hiervoor vindt u onderaan deze pagina onder Documenten. Wilt u een podiumelement reserveren? Stuur dan een mail naar zaalhuren@veere.nl. Geeft u alstublieft aan in welk gebouw u het element wilt gebruiken, hoeveel elementen u wilt gebruiken en voor welke periode u ze nodig heeft. 

Met wie kan ik contact opnemen?

Medewerkers Centrale Publieksbalie
telefoonnummer (0118) 555 444
e-mail zaalhuren@veere.nl