Aanvragen

Bewoners en bedrijven in de vergunninghouderzone kunnen een parkeervergunning aanvragen. Dit kan via de knop hieronder. U heeft hier DigiD (bewoner) of eHerkenning (bedrijf) voor nodig.

Vraag uw parkeervergunning(en) aan

Heeft u geen DigiD óf eHerkenning?

Meer informatie over DigiD en het aanvragen hiervan leest u op de website van DigiD.

Meer informatie over eHerkenning en hoe u eHerkenning kunt aanvragen leest u op de website van eHerkenning.

Is het voor u niet mogelijk om DigiD aan te vragen? Vraag dan via dit formulier een gebruikersnaam en wachtwoord aan voor het parkeervergunningen-aanvraagsysteem. 

Komt u nieuw wonen in een vergunninghouderszone?

Als u nieuw in de vergunninghouderzone komt wonen dan kunt u een parkeervergunning aanvragen vanaf het moment dat u ingeschreven staat op het adres waarvoor u de parkeervergunning wenst. Als u eerder dan dat moment in de buurt van deze woning wenst te parkeren dan kunt u een RVV ontheffing aanvragen. U dient dan wel te bewijzen dat de woning in uw bezit is. Voor het doen van een RVV aanvraag belt u de gemeente.

Bekijk de instructiefilmpjes over het aanvragen van parkeervergunningen

Aanvraag Bewonersvergunning

Dit is een instructie voor het aanvragen van de Bewonersvergunning door inwoners en eigenaren van tweede woningen.

Aanvraag Accommodatie-app

Dit is een instructie voor het aanvragen van de Accommodatie-app door eigenaren/verhuurders van legale verblijfsaccommodaties.

Gebruik Accommodatie-app

Dit is een instructie voor het gebruik van de Accommodatie-app. Hierin wordt uitgelegd hoe eigenaren/verhuurders van legale verblijfsaccommodaties kentekens van gasten kunnen aanmelden.

Download de gebruikersinstructie (PDF)

Wij hebben een instructie gemaakt om het aanvragen van parkeervergunningen eenvoudiger te maken. Deze kunt u downloaden via één van de knoppen hieronder.

Instructie aanvraag Accommodatie-app (1.022 KB)

Instructie aanvraag Bewonersvergunning (1.090 KB) 

Instructie gebruik Accommodatie-app (607 KB)

Lukt het niet om uw zaken online te regelen?

Bent u niet handig met een computer of mobiele telefoon? En kent u niemand die u daarbij kan helpen? Vraag dan de parkeervergunning(en) aan op het gemeentehuis. U kunt een afspraak maken via onze website of via telefoonnummer (0118) 555 444.

Contact

Heeft u vragen? E-mail naar parkeren@veere.nl of bel naar (0118) 555 444. Voor specifieke vragen wordt u teruggebeld.