Door de Gemeente Veere wordt de laatste bouwkavel in het plan Zanddijk fase 2 te Veere opnieuw uitgegeven. Deze kavel biedt plaats voor een vrijstaande woning, uitsluitend bestemd voor permanente bewoning. Deze kavel is gelegen aan de Sandenburghlaan 43 te Veere.
 

Beschikbare bouwgrond

Door de Gemeente Veere wordt de laatste bouwkavel in het plan Zanddijk fase 2 te Veere opnieuw uitgegeven. Deze kavel is gelegen aan de Sandenburghlaan 43 te Veere.

Heeft u interesse in deze kavel? Dat kunt u zich hiervoor inschrijven door het tijdig indienen van het ingevulde inschrijfformulier. Dit inschrijfformulier vindt u onderaan deze pagina en in de verkoopbrochure. De inschrijvingsperiode begint op vrijdag 15 december 2023 00:01 uur. Uw inschrijving moet uiterlijk donderdag 25 januari 2024 23:59 uur op het gemeentehuis aanwezig zijn. 

Wonen in Veere

Veere is een historische stad aan het Veerse Meer. Lees meer over Veere.

Wat kost bouwgrond in Veere?

Vanaf 1 januari 2024 bedraagt de grondprijs voor de laatste kavel aan de Sandenburghlaan 43 € 330,00 per m2 (exclusief omzetbelasting).

Zie ook de Uitgiftebrochure vrije kavel Zanddijk Veere (Sandenburghlaan 43).
 

Meer informatie en contact

Meer informatie

Bekijk voor meer informatie over de uitgifte van de laatste kavel in het plan Zanddijk fase 2 te Veere Uitgiftebrochure vrije kavel Zanddijk Veere (Sandenburghlaan 43).

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Ilona de Maat-Sinke. Dit kan telefonisch via (0118) 555 483 of per e-mail via IJ.de.Maat@veere.nl.