Trouwambtenaar Sylvia Crielaard

Een droom van mij is uitgekomen! 

Ik mag mij officieel trouwambtenaar van de gemeente Veere noemen. Ik vind het een eer als ik onderdeel uit mag maken van jullie trouwdag. En misschien zo een klein beetje kan bijdragen aan jullie dromen en wensen voor deze dag.

Wie ben ik?

Mijn naam is Sylvia Crielaard, 28 jaar en ik woon samen met mijn kat Loes in Vlissingen. Ik werk sinds 2018 bij de gemeente Veere als uitvoerder subsidies bij de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling. Sinds 2022 mag ik hier ook trouwambtenaar aan toevoegen. 

In mijn vrije tijd speel ik waterpolo bij Zwem- en Waterpolovereniging De Zeeuwse Kust. Daarnaast geef ik waterpolotrainingen aan de jeugdteams. Ik lees graag, bak graag, ben graag creatief bezig en bezoek graag pretparken (favorieten: Efteling en Europapark). Ik ben een sociale vlinder dus onderneem graag activiteiten met vrienden, teamgenootjes of met familie. Dan hoor ik je vragen 'Wat voor activiteiten dan?'. Dat kan werkelijk waar van alles zijn. Van sport tot eten tot vakanties tot spelletjes en filmavondjes (Harry Potter, Disney of Marvel maakt voor mij niet uit).
 

Waarom trouwambtenaar?

In één van mijn eerste werkweken bij de gemeente Veere sprak ik met Mirjam Brouwer. Zij vertelde over haar werkzaamheden als trouwambtenaar. Vanaf dat moment was ik verkocht. Je hebt de eer om deel uit te maken en iets moois bij te dragen aan één van de mooiste dagen in iemands leven. Toen ik dan ook de kans kreeg om trouwambtenaar te worden, heb ik deze met beide handen aangegrepen. 

Wat draag ik bij aan jullie dag?

Het is jullie dag en jullie feestje. Ik leer jullie graag van tevoren kennen en hoor graag jullie wensen voor deze dag. Dit geeft mij inspiratie om voor jullie een ceremonie op maat te maken met persoonlijke verhalen, een beetje humor en een beetje storytelling. 

Kernwoorden

Persoonlijk, storytelling en eigentijds.

Trouwambtenaar Sylvia Crielaard