Trouwambtenaar Mirjam Brouwer

Mirjam Brouwer is sinds 2012 trouwambtenaar in de gemeente Veere. Het meest geniet ze van het persoonlijke contact met de bruidsparen. “De trouwdag is een hele bijzondere gebeurtenis voor koppels”, zegt Mirjam Brouwer: “Het is een voorrecht om zo nauw betrokken te zijn bij deze verandering van verliefd stel naar getrouwd paar.”

Wie is Mirjam Brouwer?

Samen met mijn man en zoon woon ik in de gezellige badplaats Domburg. Als bezige bij en levensgenieter kan ik maar moeilijk stilzitten. Daarom knap ik in mijn vrije tijd oude meubels op, doe ik aan beeldhouwen en fotograferen. Verder houd ik erg van reizen. Of het nou grote steden zijn of de jungle van Borneo, ik vind alles leuk.

Persoonlijk contact

Persoonlijk contact is voor mij heel belangrijk. Dit komt dan ook in mijn beide functies bij de gemeente Veere terug. Mensen staan centraal. Zeker bij mijn werkzaamheden als trouwambtenaar. Ik vind het een voorrecht om huwelijken te voltrekken en geniet van het ontmoeten van zo veel verschillende mensen. Iedere keer weer is het heel bijzonder om een onderdeel van de trouwdag van een paar te mogen zijn.

Mijn bijdrage aan jullie dag

Samen met jullie wil ik er een feestelijke en geslaagde dag van maken. Om de ceremonie een persoonlijk tintje te geven, wil ik jullie van tevoren graag een beetje leren kennen. Daarom maken we een afspraak om te bespreken hoe we jullie huwelijksvoltrekking vorm gaan geven. Jullie wensen staan daarbij centraal; het is immers jullie dag!

Betrokken bij jullie volgende stap

Iedere huwelijksceremonie is anders. En ieder bruidspaar is speciaal. Daarom leer ik van iedere trouwerij weer iets nieuws. Dat maakt mijn rol als trouwambtenaar zo inspirerend. Jullie stap van verliefd stel naar getrouwd paar is uniek en het is voor mij een voorrecht om daarbij betrokken te mogen zijn. Vanaf onze eerste ontmoeting tot en met de huwelijksceremonie.

Kernwoorden

Creatief, feestelijk en genieten.

Mirjam Brouwer
"Niets is te gek."