In een mooie stap voorwaarts in de ontwikkeling van De Biezenweie in Serooskerke, hebben René de Visser, wethouder van de gemeente Veere, en Jan Sanner, directeur ontwikkeling bij BM van Houwelingen, gezamenlijk de koopovereenkomst voor de grond ondertekend. 

Met de ondertekening van de koopovereenkomst is de weg vrijgemaakt voor de start van de verkoop later deze zomer. De bouw van de woningen staat gepland voor eind 2024/begin 2025.

Wethouder René de Visser toonde zich verheugd over de voortgang van het project, dat niet alleen de behoefte aan woningen in de regio zal helpen aanpakken, maar ook de gemeenschap zal versterken. "De ondertekening van deze koopovereenkomst is een belangrijke mijlpaal voor Serooskerke en de gemeente Veere als geheel", merkte de wethouder op. "Het is een bewijs van onze inzet om duurzame en leefbare wijken te creëren die voldoen aan de behoeften van onze inwoners."

Jan Sanner, directeur ontwikkeling bij BM van Houwelingen, benadrukte de toewijding van het bedrijf aan het leveren van hoogwaardige en duurzame woningen die aansluiten bij de lokale omgeving. "We zijn trots om deel uit te maken van dit project en kijken ernaar uit om samen te werken met de gemeente Veere om een positieve impact te hebben op de gemeenschap van Serooskerke", zei Sanner.

Tekening nieuwe woningen