Domburg, Herinrichting Boulevard van Schagen

Werkzaamheden boulevard Domburg

Dinsdag 13 februari start aannemingsbedrijf De Voogd-Grijpskerke B.V. met het uitvoeren van de herinrichting van de Boulevard Van Schagen in Domburg.

Werkzaamheden

Gestart wordt met opruimende werkzaamheden en vervolgens met het aanleggen van een nieuwe fundering, straatwerk en verhardingen. Na het afronden van het straatwerk wordt in samenwerking met Haasnootbruggen B.V. een nieuw Zeebalkon aangebracht. Als laatste volgt de beplanting met helmgras/duindoorn in de nieuwe groenvakken van het Zeebalkon.

Planning

De werkzaamheden tot en met de aanleg van de bestrating zijn zo veel mogelijk voor het paasweekend 2024 gereed. De werkzaamheden aan het Zeebalkon en het inplanten vinden naar verwachting na het paasweekend plaats. De planning is wel weersafhankelijk.

Verkeer

Tijdens de werkzaamheden is de overgang bij de Badstraat niet beschikbaar. Het werkterrein is volledig afgesloten. Het strand en paviljoen OAXACA kunt u bereiken via de duinovergang bij de Watertoren of de duinovergang naast het Badpaviljoen.

Contact 

Tijdens de uitvoering is de uitvoerder van aannemingsbedrijf De Voogd-Grijpskerke B.V. contactpersoon. Voor vragen over de werkzaamheden kunt u contact opnemen met Niels van Belzen via nvbelzen@devoogdgrijpskerke.nl. De aannemer zorgt tijdens de uitvoering dat de omgeving met een bewonersbrief op de hoogte wordt gehouden.

Voor overige vragen kunt u contact opnemen met de toezichthouder van de afdeling Openbare Ruimte. Op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer (0118) 555 444 of mail naar gemeente@veere.nl.