Begraafplaats Koudekerke

Inbreiding (ophoging) begraafplaats Koudekerke

De begraafplaats van Koudekerke aan de Biggekerksestraat heeft extra begraafruimte gekregen. De begraafplaats heeft nu weer ruimte tot ongeveer 2040.

Nieuwe inrichting

Een deel van de begraafplaats is opgehoogd. Alle graven zijn intact gelaten, op verzoek van nabestaanden zijn enkele stenen weer teruggeplaatst.

Procedure

Via borden op de begraafplaats, via de lokale media en multimedia hebben nabestaanden de gelegenheid gekregen via uitvaart@veere.nl of telefoonnummer (0118) 555 444. Nabestaanden konden via dit e-mailadres of telefoonnummer aangeven of ze het monument op de begraafplaats wilden houden of dat het monument verwijderd mag worden.

Tot en met 31 maart 2020 heeft de gemeente de grafmonumenten waarop nog geen reactie is gekomen opgeslagen. Nabestaanden konden tot die tijd afspraken maken voor het terug plaatsen van de grafmonumenten. De stenen die niet zijn terug geplaatst zijn vernietigd.

Bekijk de uitgebreide tekst van de procedure.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de begraafplaatsen? Neem dan contact op met gemeente Veere via telefoonnummer (0118) 555 444 of e-mailadres uitvaart@veere.nl.