Verkoop gemeentelijke gebouwen

Interesseformulier invullen

We verkopen regelmatig gemeentelijke gebouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dorpshuizen, gemeenteloodsen en scholen. U kunt zich niet vooraf inschrijven voor een gebouw, maar wel vrijblijvend het interesseformulier invullen. Zo kunnen wij u actief informeren als een gebouw in de openbare verkoop komt.

Heeft u interesse vul dan het interesseformulier gebouwen in.

Gemeenteloods Valkenisseweg 41a te Biggekerke (is in optie genomen)

De gemeenteloods aan de Valkenisseweg 41a in Biggekerke is in de openbare verkoop bij inschrijving niet verkocht en staat in de vrije verkoop. Meer informatie vindt u op www.roosemakelaardij.nl.

Meer informatie?

Wilt u informatie dan kunt u bellen met Jan Muizelaar telefoonnummer (0118) 555 335 (voor vragen over gebruik en bestemming) of met Han Reijnhoudt telefoonnummer (0118) 555 318 en e-mailadres jm.reijnhoudt@veere.nl (voor vragen over de verkoop).

Tijdelijke verhuur

De gemeente heeft gebouwen in bezit die onderdeel (gaan) uitmaken van een ruimtelijke ontwikkeling. Het is soms mogelijk deze gebouwen tijdelijk te huren voor een periode van bijvoorbeeld een jaar. We sluiten dan een gebruiksovereenkomst af. Aan het eind van die periode bekijken we het gebouw nog langer in gebruik kunnen geven. 

Badhuisstraat 8A Koudekerke (meer info volgt)

Inlichtingen bij Monique Schram, tel. 0118-555359 M.Schram@veere.nl.

Zuidstraat 14 Domburg (meer info volgt)

Inlichtingen bij Johnny Sinke, tel. 0118-555299 JMP.Sinke@veere.nl.