Film trouwen in Veere

Informatie over trouwen in de gemeente Veere?

Trouwen doet u het liefst op de dag en het tijdstip van uw voorkeur. In de gemeente Veere kunt u bijna altijd uw trouwceremonie houden. ’s Ochtends, ’s middags, ’s avonds, door de week of in het weekend. U kunt alle kanten op. We zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  • maandag van 9.00 tot 21.00 uur
  • maandag gratis trouwen om 10.00 en 10.30 uur, eenvoudige ceremonie in het gemeentehuis in Domburg*
  • dinsdag van 9.00 tot 21.00 uur
  • woensdag van 9.00 tot 21.00 uur
  • donderdag van 9.00 tot 21.00 uur
  • vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur
  • zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur

* Op maandagmorgen kunt u gratis trouwen met een eenvoudige ceremonie. U kunt maximaal 10 personen meenemen. Tijdens deze gratis trouwceremonie kan geen muziek gedraaid worden.

Met trouwen bedoelen we ook de registratie van een partnerschap.

Let op: u kunt niet trouwen op zondagen, christelijke en nationale feestdagen. De officiële trouwceremonie duurt ongeveer 30 minuten. U kunt dan ook een half uur over de betreffende locatie beschikken.

In 2019 kunt u op dinsdag 2, 9, 16, 23, 30 juli, 6, 13, 20, 27 augustus en 3 september niet in het stadhuis in Veere trouwen in verband met de historische markt.

Reserveer uw trouwdag online

Wilt u trouwen in het stadhuis van Veere, het gemeentehuis van Domburg of een locatie naar keuze? In onze huwelijksApp ziet u in een oogopslag of de gewenste locatie op uw trouwdag nog beschikbaar is. En als u dat wilt, kunt u deze dag hier ook direct reserveren. U heeft hiervoor wel DigiD nodig en van uw getuigen kopieën (voor- en achterkant) van de identiteitsbewijzen. 

Heeft u of uw partner niet de Nederlandse nationaliteit, dan kunt u helaas geen gebruik maken van de huwelijksApp. Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0118) 555 444.

Als de huwelijksApp niet werkt via Internet Explorer, probeer het dan eens in Google Chrome.

Onze trouwambtenaren

In de gemeente Veere werken vijf trouwambtenaren. Op de pagina trouwambtenaren stellen zij zich aan u voor.

Kies een trouwlocatie

Er zijn prachtige trouwlocaties in onze gemeente. Bekijk ze op de pagina trouwlocaties.

Meer informatie over trouwen?

Wilt u meer weten over trouwen in onze gemeente, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Dienstverlening via telefoonnummer (0118) 555 444 of e-mailadres trouwen@veere.nl.