Sociale jaarverslagen gemeente Veere

De gemeente Veere is graag transparant. Daarom laten we u niet alleen zien wat wij doen, maar ook hoe wij dat doen. In het sociaal jaarverslag ziet u daar alles over. Zo vindt u in deze jaarlijkse publicatie allerlei informatie over:

  • de ontwikkelingen binnen de organisatie
  • de personeelssamenstelling en het opleidingsbeleid
  • de arbeidsvoorwaarden en –omstandigheden
  • de manier waarop de medezeggenschap is georganiseerd.

Sociaal jaarverslag 2022

Het thema van het Sociaal jaarverslag 2022 is ’25 jaar Veere’. In 2022 bestond gemeente Veere namelijk 25 jaar. Een passend moment om terug te blikken en vooruit te kijken. Bekijk het jaarverslag via de knop hieronder.

Sociaal jaarverslag 2022 bekijken 
 

Sociaal jaarverslag 2021

In dit jaarverslag delen we graag waar we zoal aan gewerkt hebben in 2021. We hebben dit jaar gekozen voor het thema ‘Trots op Veere’. Het is heel mooi te zien dat er zo velen trots op de gemeente Veere zijn.

Onder andere de pumptrackbaan in Domburg, de openbare toiletten in de gemeente Veere en de afdeling Toezicht en Handhaving komen aan bod.

Bekijk het jaarverslag via de button hieronder.

Sociaal jaarverslag 2021 bekijken

Sociaal jaarverslag 2020

2020 was een bijzonder jaar. Benieuwd waar we ons allemaal mee bezig hebben gehouden? Bekijk het Sociaal jaarverslag van 2020 via de onderstaande button. In dit jaarverslag staat het thema 'Samenwerken' centraal. Veel kijkplezier!

Sociaal jaarverslag 2020 bekijken

Sociaal jaarverslag 2019

In dit jaarverslag hoort u meer over de WNRA, Werving & Selectie, Governance, Nieuwe toegang en projecten van Openbare Ruimte. Dit jaar gebruiken wij een speciale website voor het jaarverslag. Voordeel is dat u de fragmenten ook los kunt bekijken. Bekijk het verslag op: https://jaarverslagveere.nl/.

Archief

De overige jaren kunt u terug kijken in het archief van de website.

Bezoek het archief van de website