Social Media

Volg de gemeente Veere op social media en blijf altijd op de hoogte.

twitterFacebookYoutubeinstagram

Politiek Portaal App

logo politiek portaal app

De Politiek Portaal App is ontwikkeld door NotuBiz. De raadsstukken zijn voor iedereen op een makkelijke manier via een tablet beschikbaar.

OmgevingsAlert App

Meer informatie over deze app lees je op de pagina Veere OmgevingsAlert App.

Afvalapp

logo ZRD

De Zeeuwse Reinigingsdienst heeft samen met de gemeenten Hulst, Sluis, Veere, Noord-Beveland, Kapelle, Reimerswaal en Tholen een afvalapp ontwikkeld. Deze afvalapp helpt de inwoners bij het aanbieden en het scheiden van hun afval. De app is een extra service naast de gedrukte afvalkalender. 

Gepersonaliseerde afvalkalender en notificaties

Door het invoeren van postcode en huisnummer is het mogelijk om een gepersonaliseerde afvalkalender te raadplegen. Digitaal is altijd te zien wanneer het restafval, gft-afval, oud papier en plastic verpakkingsafval met lege drankenkartons aangeboden mag worden voor inzameling. De afvalapp kan een melding geven, wanneer u het afval kunt aanbieden. Dit is per gebruiker naar eigen voorkeur in te stellen.

Waar kunt u de app vinden?

De gratis app is beschikbaar in de Playstore (Android) en de App store (IOS). U kunt de app vinden onder de naam ‘ZRD’. Als u de app gedownload heeft, wordt gevraagd om uw postcode en huisnummer. Vervolgens ziet u alle functionaliteiten en is de app klaar voor gebruik. 

Tour de Boer

Tour de Boer app


Vanaf 15 juli 2020 is het mogelijk om in de gemeente Veere de nieuwe fietsroute Tour de Boer te fietsen. Tijdens deze fietsroute passeert u 4 agrarische bedrijven, waar u met behulp van de nieuwe app een kijkje kunt nemen in de dagelijkse bedrijfsvoering.

Virtuele rondleiding

De agrarische ondernemers geven uitleg over de werkzaamheden in een virtuele rondleiding. Door het gebruik van 360 graden film kunt u als het ware zelf over het land lopen of in de stal kijken, waar u normaal geen toegang krijgt.

Waar kunt u de app vinden?

De app is beschikbaar voor bewoners en toeristen in de talen Nederlands, Engels en Duits. Deze app is gratis te downloaden in de Apple app store onder de naam Tour de Boer.

Logo's Tour de Boer