Trouwambtenaar Lenny de Visser

Vanaf 1 januari 2019 is Lenny officieel benoemd tot trouwambtenaar. Lenny is nieuw maar niet onervaren! Ze sloot hiervoor al ruim 10 huwelijken van vrienden en bekenden. Haar eerste huwelijk was dat van haar zus en zwager, twintig jaar geleden. Op dit moment heeft ze al meer dan 100 huwelijken gesloten.

Wie is Lenny de Visser?

Met veel plezier woon ik met mijn man en zoon in het mooie dorp Aagtekerke. Mijn oudste zoon woont in Oost-Souburg. Drie dagen per week werk ik bij gemeente Veere als Frontoffice medewerker. Ik heb in deze functie veel persoonlijk contact met mensen en dat doe ik graag.

Vrije tijd

Binnen vijf minuten ben ik in het bos of op het strand. Ik mag daar graag fietsen, wandelen, hardlopen of paardrijden. Het strand geeft mij een gevoel van vrijheid en ik ben daar in de zomer dan ook veel te vinden. Graag ga ik op vakantie naar zonnige oorden. Ik geniet ook erg van een stedentrip met mijn gezin of met vrienden. In de winter zoek ik de sneeuw op. Als het vriest, haal ik de schaatsen uit het vet.

Ik ben een levensgenieter, optimistisch en vrolijk. Graag help ik mensen op wat voor manier dan ook.

Waarom ik graag trouwambtenaar wil zijn?

Vaak assisteerde ik als bode bij huwelijken. Ik kreeg steeds het gevoel: “Trouwambtenaar, dat wil ik ook!” En als je iets graag wilt, ga je er ook voor! Een huwelijksdag is één van de mijlpalen in jullie leven. Ik vind het geweldig én een voorrecht om daar een bijdrage aan te mogen leveren.

Jullie dag

Het is jullie huwelijksdag en alles is bespreekbaar. Hebben jullie een speciale wens? Vraag het gerust. Geef aan wat belangrijk voor jullie is. Na een uitgebreid kennismakingsgesprek maak ik een persoonlijke, op maat gesneden en vlotte toespraak. Ik neem met jullie de hele ceremonie door, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen hoe het allemaal gaat verlopen. De getuigen, familie en vrienden betrek ik in de ceremonie. Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik er alles aan zal doen om jullie dag onvergetelijk te maken.

Kernwoorden

Modern, vleugje humor, warm en persoonlijk

Trouwambtenaar Lenny

''Pluk de dag en vergeet niet bij de belangrijke dingen stil te staan.''