Lianne de Nooijer en Bart van Wuijckhuijse

Lianne De Nooijer (klankbord) en Bart van Wuijckhuijse stimuleren sporten, bewegen en/of deelnemen aan cultuur door iedereen. Dit doen zij door verschillende sectoren te verbinden. Vanaf 2021 bieden zij een passend sport- en bewegingsaanbod. Door het organiseren van verschillende sport- en bewegingsactiviteiten dragen zij bij aan een fitte en gezonde leefstijl.

Contact

Heeft u vragen of wilt u beginnen met één van de sport- en/of bewegingsactiviteiten? Neem dan gerust contact op met Bart van Wuijckhuijse via Bart@fitnessdedriehoek.nl. Hij adviseert in de bewegingsactiviteit die het beste bij u past.

René Ouwerkerk

René Ouwerkerk is Welzijnswerker & Buurtsportcoach bij Stichting Welzijn Veere. 

Heeft u een idee op het gebied van sport en bewegen, maar weet u niet goed hoe u dit kunt aanpakken? Zoekt u samenwerking op het gebied van sport en bewegen en wilt u hierbij ondersteuning?

U kunt bij René Ouwerkerk terecht voor onder andere advies en informatie om uw initiatieven om te zetten naar concrete sport- en beweegactiviteiten.

Contact René Ouwerkerk

U kunt op dinsdag, woensdag en donderdagochtend contact opnemen via r.ouwerkerk@welzijnveere.nl, (0118) 583 687 of 06 24 51 74 17.