Op 1 juli 2021 is de wet elektronische publicaties (Wep) in werking getreden. Dit betekent dat alle publicaties van de gemeente Veere digitaal bekend gemaakt worden op officiëlebekendmakingen.nl(externe link) De gemeente Veere voldoet daarmee aan haar wettelijke verplichtingen. U kunt deze besluiten altijd en overal bekijken. Bovendien is digitaal publiceren goedkoper en beter voor het milieu.

Mijn Overheid

Het is niet meer mogelijk via een attenderingsservice een abonnement te nemen op de publicaties die voor u van belang zijn. Deze service is vervallen. Alle Nederlanders met een geactiveerde postbus inclusief e-mailadres ontvangen informatie van de overheid in de MijnOverheid berichtenbox. Dit is niet alleen informatie van de gemeente, maar bijvoorbeeld ook van de Provincie of het Waterschap. Als u deze informatie niet wil ontvangen of juist meer informatie wilt ontvangen, kunt u dat altijd aanpassen.

Publicaties ter inzage

In onze bekendmakingen verwijzen we soms naar stukken die u kunt inzien. Bijvoorbeeld als u meer wilt weten over een bepaald besluit. Deze stukken liggen ter inzage bij de Centrale Publieksbalie van het gemeentehuis aan de Traverse 1 in Domburg.

Als u ons van tevoren laat weten wanneer u welke dossiers wilt inzien, dan leggen we deze alvast voor u klaar. U kunt ons hierover bellen via (0118) 555 444 of mailen via gemeente@veere.nl. Zo hoeft u niet te wachten en kunt u de stukken direct bekijken.