Duurzaam Bouwloket

Iedere gemeente in Nederland moet een energieloket hebben voor gratis en onafhankelijk advies. In Zeeland hebben alle gemeenten hiervoor een samenwerking opgezet met het Duurzaam Bouwloket. Dus wilt u gebruik maken van gratis en onafhankelijk advies ga dan naar duurzaam bouwloket.nl

Energiek Zeeland

Energiek Zeeland geeft grip op uw energieverbruik en helpt u uw huis slim te verduurzamen. Dat doen we met elkaar, voor alle Zeeuwen, zodat we in 2045 allemaal energieneutraal kunnen leven. Met een enthousiaste groep van onafhankelijke ambassadeurs uit uw buurt geven we inzicht en handige tips hoe u uw huis al vanaf morgen kunt verduurzamen. U krijgt een overzichtelijk adviesplan dat we persoonlijk komen toelichten. We brengen u ook in contact met zorgvuldig geselecteerde aannemers en leveranciers zodat u direct aan de slag kunt. Aan het advies zitten kosten verbonden. Het advies kunt u aanvragen via www.energiekzeeland.nl.

Impuls Zeeland

Impuls biedt de helpende hand voor (innovatieve) ondernemers in Zeeland. Wij zijn onafhankelijk en zakelijk kundig. Onze medewerkers helpen bedrijven met financiering, groei en vestiging in Zeeland. Daarnaast zijn wij actief als projectontwikkelaar in uiteenlopende sectoren in Zeeland. Voor meer informatie ga naar www.impulszeeland.nl

DockWize

De gemeente Veere heeft een partner overeenkomst gesloten met DockWize.

We zijn er voor degene die vernieuwt. Voor wie uitziet naar een volgende stap. U ziet verandering als de basis voor groei en innovatie het bestaansrecht naar de toekomst. Klaar voor de economie van morgen. Een Zeeuwse economie, want innoveren doen we samen.

Het  is  belangrijk  dat  er  een  verbinder  is  die  de  kortste  route  biedt naar de juiste connecties, kennis en mogelijkheden. Een broedplaats voor ideeën, waar startups een succesvolle start maken, onderwijs en bedrijfsleven  samenkomen,  innovatief  ondernemerschap  wordt  aangejaagd  en  waar bedrijven klaargestoomd worden voor de toekomst.

Wij  bieden  programma’s  aan  voor  studenten,  startups  en  innovators. Zorgen voor huisvesting, een thuisbasis van waaruit (jonge) ondernemers kunnen groeien. We organiseren matchevents om het netwerk te verbinden en te versterken. We kennen de snelste weg naar financiering en zien onderzoek en onderwijs als een hulpmiddel bij vooruitgang. Zo zijn we graag de versneller in de route naar innovatie en vernieuwing.

Ga voor meer informatie naar: www.dockwize.nl.