Informatie over de seizoensmarkten

In de zomermaanden bruist het in de gemeente Veere. Zo zijn er van mei tot en met september in verschillende kernen de Walcherse seizoensmarkten. U vindt hier een heel divers aanbod van kleding tot diverse streekproducten. En nog veel meer. De seizoensmarkten worden georganiseerd door de Stichting Markten en Activiteiten Zeeland. 

Locaties 

Domburg

De seizoensmarkt in Domburg vindt op maandag van 08.00-19.00 uur plaats op het parkeerterrein bij de Molen. Bij ongewijzigde coronaregels staan de kramen op deze plek uiterlijk tot en met 25 oktober 2021. Dat is de uitkomst van het overleg tussen de Stichting Markten en Activiteiten Zeeland (SMAZ), de Stadsraad Domburg, de Ondernemersvereniging Badplaats Domburg (OBD) en de gemeente Veere.

Zoutelande

De markt in Zoutelande vindt op dinsdag van 08.00 uur tot 19.00 uur op het Willibrordusplein en een deel van de Langstraat plaats. De markt eindigt op 26 oktober.

Vrouwenpolder

Vanaf 30 juni gaat ook de seizoensmarkt in Vrouwenpolder van start. De markt vindt u op woensdagen van 08.00 tot 19.00 uur aan de Fort den Haakweg/Dorpsdijk.

De markt eindigt op 1 september. 

Oostkapelle

Vanaf 1 juli gaat ook de seizoensmarkt in Oostkapelle van start. De markt vindt u op donderdagen van 08.00 uur tot 19.00 uur aan de Dorpsstraat.

De markt eindigt op 2 september. 

Westkapelle

Vanaf 2 juli gaat ook de seizoensmarkt in Westkapelle van start. De markt vindt u op vrijdagen van 08.00 uur tot 19.00 uur op de Markt.

De markt eindigt op 3 september. 

Meer weten?

Voor meer informatie over de seizoensmarkten in de zomermaanden kunt u contact opnemen met de Stichting Markten en Activiteiten Zeeland via e-mailadres peterdillisse@dend-delicatessen.nl. U kunt ook bellen naar de heer R.J. Hofs, telefoonnummer 06 23 50 10 39. Bekijk ook eens de website van de Veerse markten.

Markt Domburg