Door de coronamaatregelen is het helaas niet mogelijk om binnen de reguliere openingstijden zomaar binnen te komen lopen en te gaan zwemmen.

Registreren

We gaan net als vorig jaar werken met een registratie. Zo controleren we hoeveel mensen we binnen krijgen en kan iedereen in een veilige omgeving lekker zwemmen. 

Hoe kan ik registreren?

Registratie is verplicht en dit geldt ook voor kinderen. U kunt dit doen bij binnenkomst aan de kassa. U hoeft dus niet te bellenGeef uw kinderen die alleen komen alstublieft een briefje mee met de gevraagde gegevens.

Wel vragen we aan u:

  • Uw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Zo kunt u bereikt worden bij een eventuele Corona uitbraak. Deze gegevens worden 4 weken bewaard.
  • Wij vragen u bij binnenkomst een gezondheidscheck te beantwoorden. 

Als het toegestane aantal bezoekers bereikt is, zult u moeten wachten tot er iemand vertrekt voordat u toegelaten kunt worden. De rood/witte ketting is dan dicht. Graag daarvoor blijven wachten. Zondags zijn we gesloten.
Ook vragen wij u onze gedragsregels (190 kb) goed te lezen.

Contact

Heeft u een vraag over het zwembad? Neem dan contact op met Iris Oomkens via mail zwembad@veere.nl of telefoonnummer (0118) 591 734

 

Ingang zwembad De Goudvijver 2021