Van november 2020 tot medio februari 2021 werken wij aan de speeltuin in de Torenstraat in Oostkapelle. Op deze pagina leest u wat wij voor werkzaamheden uitvoeren.

Vervanging houtsnippers

De houtsnippers halen we weg omdat hier zeer veel onkruid doorheen groeit. Het chemisch bestrijden van onkruid mag al een paar jaar niet meer. Hierdoor kunnen we het niet meer netjes bijhouden. Daarom vervangen we de houtsnipper voor gras. Bij twee toestellen wordt een val-ondergrond van kunstgras aangebracht. Dit doen we voor de veiligheid en het onderhoud. Op de tekening onderaan deze pagina ziet u om welke twee toestellen het gaat.

Schelpenpad uitbreiden

Ook verwijderen wij een deel van de bestrating. Het gaat om de bestrating die in een cirkel rondom het grootste deel van de toestellen ligt. Hiervoor komt een schelpenpad in de plaats die ook langs de andere toestellen slingert.

Vervanging speeltoestellen

Veel speeltoestellen zijn aan het einde van hun levensduur of hebben meerdere gebreken. In verband met de veiligheid worden deze vervangen. Op de tekening onderaan deze pagina ziet u welke speeltoestellen worden vervangen. Deze zijn in het rood aangegeven. Ook ziet u waar we de nieuwe toestellen ongeveer plaatsen. De nieuwe toestellen zijn met groen aangegeven.

Tekening nieuwe situatie

Op deze tekening ziet u hoe de speeltuin eruit komt te zien.

Vragen

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact op met Wilmar Stouten. Dit kan op werkdagen via 0118 555 424 of via w.stouten@veere.nl.