We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de herinrichting van de Duinweg in Zoutelande. Op 16 februari vroegen we de omgeving wensen en ideeën bij ons kenbaar te maken. Op 19 maart stuurden we de omgeving onze eerste reactie op deze wensen. In dit bericht vindt u informatie over de planning, proefsleuven en omgevingsmanager.

Ontwerp

Ingenieursbureau Juust uit Kapelle is momenteel bezig met het opstellen van een ontwerp. In dit ontwerp houden we zoveel mogelijk rekening met uw wensen en ideeën.

Planning

We hebben gemeld dat we in april een ontwerp aan u presenteren. Dit gaat helaas niet lukken. Dit doen we zoals het er nu uitziet eind mei. Zodra het ontwerp beschikbaar is ontvangt u hierover meer informatie. Wat wel vast blijft staan is om de werkzaamheden te starten in oktober-november van dit jaar.

Proefsleuven

Om alle bestaande kabels en leidingen in beeld te brengen graven we proefsleuven. Dit doen we vanaf 10 mei t/m 21 mei 2021. Aannemingsbedrijf Boonman voert deze werkzaamheden uit.

Omgevingsmanager

Vanaf heden is er voor het project Duinweg Zoutelande een omgevingsmanager, ze heet Sarie Steenbergen. Zij verzorgt vanaf nu alle communicatie voor DNWG en de gemeente Veere.

BouwApp

Om de hele omgeving te informeren maken we vanaf heden gebruik van ‘de BouwApp.’ Deze kunt u gratis downloaden in de Appstore of Play store. Als u zoekt op de naam Zoutelande – Duinweg en klikt op volgend, dan blijft u op de hoogte van dit project. U kunt ook direct deze informatie vinden op de website debouw.app

Deel van werkgrenzen herinrichting Duinweg, Zoutelande
Foto: deel van de werkgrenzen herinrichting Duinweg, Zoutelande