Logo gemeente Veere

De gemeente Veere is met ca. 22.000 inwoners en 13 kernen een plattelandsgemeente. Er is een gevarieerd en gespreid aanbod van voorzieningen, waaronder in elke kern een dorpshuis(functie). In Meliskerke is dit het verenigingsgebouw Ons Huis. Bij dit gebouw bevindt zich ook een gymzaal.

Vanwege vertrek van de huidige exploitant zijn wij per 1 juli 2020 op zoek naar een:

 Exploitant verenigingsgebouw Ons Huis in Meliskerke

De taken

Als exploitant ben je verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de accommodatie aan de gebruikers. De accommodatie bestaat uit een verenigingsgebouw met meerdere zalen. De gemeente draagt zorg voor het groot onderhoud van de accommodatie.

De exploitant verricht onder andere de volgende werkzaamheden:

  • het exploiteren van het verenigingsgebouw: beheer, verhuur, schoonhouden, etc.;
  • het dagelijks onderhouden van de accommodatie;
  • toezicht houden op het gebruik van de accommodatie en indien nodig gebruikers aanspreken op gedrag.

Ook de schoonmaak van de gymzaal, die direct aan het verenigingsgebouw ligt, behoort tot je werkzaamheden.

Het verenigingsgebouw wordt op verschillende dagen op verschillende dagdelen gebruikt, en soms ook in het weekend. Dit vraagt een flexibele inzet van de exploitant.

Wat vragen wij

Je hebt de vereiste horecapapieren in bezit, zoals de Verklaring Sociale Hygiëne, aangevuld met een diploma EHBO en BHV. Daarnaast heb je affiniteit met het (Veerse) verenigingsleven en waar mogelijk stimuleer je de activiteiten. Je hebt goede communicatieve vaardigheden, bent flexibel en hebt een klantgerichte instelling.

Wat bieden wij

Je werkt als zelfstandig ondernemer en bent daarom niet in dienst van de gemeente. De opbrengsten uit de verhuur zijn voor de exploitant, net als de opbrengsten uit de catering. Je ontvangt een vergoeding voor de schoonmaak van de gymzaal.

Meer informatie

Meer informatie nodig? Bel met Arno v.d. Heijde van de afdeling Maatschappelijke Ontwikkeling, bereikbaar op (0118) 555 403.

Solliciteren

Heb je belangstelling? Stuur je sollicitatiebrief met CV naar C.de.Visser-Dekker@veere.nlJe mail verwachten wij uiterlijk 16 februari 2020.

De sollicitatiegesprekken plannen we in overleg.