Kan jij nu ook niet naar school, maar ben jij wel creatief, dan daagt de gemeente Veere jou uit om mee te doen aan onze tekenwedstrijd! Het thema is: "Maak Veere mooier". Jouw tekening ontvangen we graag op A4-formaat. Dus pak je kleurpotloden, stiften, krijt of verf en doe je best!

Omgevingsvisie Veere 2047

De gemeente Veere maakt een nieuwe toekomstvisie. We noemen dat de Omgevingsvisie Veere 2047. De Omgevingsvisie Veere 2047 gaat over wat wij belangrijk vinden, wat we willen houden en verbeteren en hoe we samenwerken aan de toekomst van onze Veerse leefomgeving.

Doe je mee met de wedstrijd ‘maak Veere mooier’?

We organiseren een wedstrijd onder alle basisscholen in de gemeente Veere. We willen juist jou betrekken bij de omgevingsvisie. De jeugd heeft de toekomst en daar willen we ons op richten. De opbrengst van de wedstrijd is input voor de nieuwe visie op de toekomst van Veere.

Snel aan de slag!

Het opsturen van je tekening kan vanaf 30 maart tot en met 9 april 2020. De burgemeester kiest de mooiste inzending. Op vrijdag 17 april 2020 wordt de winnaar bekend gemaakt. De mooiste inzending komt op een ansichtkaart voor alle inwoners van Veere en de winnaar mag een middag op pad met de burgemeester! (wie weet moet de burgemeester die middag wel naar de Politie of de Brandweer).

Alle inzendingen worden na de wedstrijd aan de verschillende verzorgingstehuizen aangeboden.Die sturen wij op samen met een begeleidend schrijven vanuit de gemeente naar de verzorgingstehuizen. Dan gaat geen enkele inzending verloren en krijgen ze allemaal een mooie bestemming.

Spelregels

Jij denkt na over hoe je de toekomst van de gemeente Veere voor je ziet. Denk daarbij aan de volgende vraag: “Welke (toekomstige) veranderingen in de gemeente Veere maken jou gelukkiger?  Probeer dit uit te beelden. Je kan aan allerlei vormen denken: een tekening, een gedicht, een kunstwerk. Als het maar op een A4-tje past.

Wij vinden het erg belangrijk dat je meedenkt over de Omgevingsvisie voor de toekomst van Veere. Daarom willen wij je graag betrekken, want de jeugd is de toekomst! Misschien wordt jouw ansichtkaart wel gebruikt als  uitnodiging voor de online enquête over de Omgevingsvisie.

Stuur je inzending op naar:

Gemeente Veere
o.v.v. omgevingsvisie
Postbus 1000
4357 ZV Domburg

Kleurpotloden