Dat roken slecht voor de gezondheid is weten we allemaal. Laatste jaren komen er meer en meer nieuwe producten op de markt die onder jongeren vaak erg populair zijn, denk hierbij aan de waterpijp, de e-smoker, de vape en snus. Weet jij hoe het zit met de schadelijkheid van deze producten?

11 oktober online ouderavond

1NUL1 organiseert op dinsdag 11 oktober weer een online ouderavond met als thema ROKEN. Deze online ouderavond is bedoeld voor alle ouders en/of verzorgers in Zeeland. De online ouderavond begint om 19:30 uur en duurt tot 20:30 uur.

1NUL1

1NUL1 is een team van preventiewerkers die jongeren met een riskante leefstijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert en adviseert. Dit doen we in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Ook geven wij voorlichting en advies aan ouders.

Opvoedtips

Tijdens deze online ouderavond zullen we stil staan bij hoe jongeren worden beïnvloed via onder andere social media met betrekking tot roken. En wat zijn nu die nieuwe producten zoals vapes en snus. Uiteraard gaan we ouders ook weer voorzien van opvoedtips. Meepraten kan via de live chat.

Deelnemen

Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer. Aanmelden voor de ouderavond kan via www.1nul1.nl(externe link) door middel van het contactformulier. We hopen jullie ‘online’ te zien op 11 oktober.