In het laatste kwartaal van 2020 kregen de klantpanelleden vragen over de Berichtenbox van MijnOverheid. Dit is een persoonlijke digitale brievenbus voor post van de overheid.

Gebruik

In totaal hebben 37 leden de vragenlijst ingevuld. Maar liefst 78% (29) heeft gehoord van de MijnOverheid Berichtenbox. 83% (24) van deze respondenten maakt gebruik van de Berichtenbox.

Ontvangen berichten gemeente

Berichten van de gemeente Veere ontvangt 42% in de Berichtenbox of via de Berichtenbox en per post. Slechts 16% ontvangt deze alleen per post.

Mening over de Berichtenbox

De meeste respondenten vinden de Berichtenbox functioneel (10) gevolgd door nuttig (5) en gebruiksvriendelijk (5). Bij deze vraag waren meerdere antwoorden mogelijk.

App

Veel respondenten (15) weten dat de Berichtenbox een app heeft. De meeste respondenten vinden de app functioneel (5) gevolgd door nuttig (5). Bij deze vraag waren meerdere antwoorden mogelijk.

Meer informatie

Wist u dat u ook informatie over uw belastingaangifte kunt ontvangen de Berichtenbox? Meer weten? Kijk voor meer informatie op de website van MijnOverheid.