Woensdagochtend 18 mei a.s. tussen 10.00 en 12.00 uur is er, zoals gebruikelijk op de 3e woensdag van de maand, weer het Repaircafé. Dit keer niet in Koudekerke, maar in Het Onderdak, Schuitvlotstraat 10 in Biggekerke. 

Wat voor apparaten kunt u meenemen?

Denk nu in het voorjaar vooral ook aan reparatie van defect (elektrisch) tuingereedschap zoals een grasmaaier, heggenschaar en snoeigereedschap. Ook bent u welkom om defecte huishoudelijke apparatuur van waterkoker tot stofzuiger aan te bieden. Dit geldt ook voor defecte radio/TV, audioapparatuur, PC of Printer. Een buitenkans om uw defecte apparaat een duurzaam 2e leven te gunnen. Gewoonlijk is de kans op reparatie zo’n 50% tot 70%. Bijkomende kosten betreffen alleen de kosten van een nieuw onderdeel. Onze (elektro)technici hebben aardig wat onderdelen op voorraad.

Aanmelden

Als u een defect apparaat voor reparatie wilt aanbieden, stuur dan alvast deze week uw aanmelding per mail naar Cees Verstraate onder vermelding van uw naam, soort apparaat (merk) en vermelding van defect. U ontvangt dan een bevestiging met opgave van een afspraak, zodat u op woensdag 18 mei niet lang hoeft te wachten om in het bijzijn van de reparateur het apparaat te laten doormeten en repareren.

Vrijwilligers gezocht

Het Repaircafé beschikt over een deskundig en prettig team van (elektro)technici die onderling gemakkelijk informatie en tips uitwisselen. Onlangs is er weer een nieuwe elektricien bijgekomen en er is nog ruimte voor uitbreiding van het team van vrijwilligers.

Mensen maken apparatuur
Foto: Repaircafé