Parkeerhulp voor inwoners en bezoekers

Speciaal voor onze bezoekers en inwoners is er Veere’s Parkeerapp. Een handige parkeerhulp voor iedereen die een parkeerplaats zoekt in de gemeente Veere. Met Veere’s Parkeerapp vindt u snel en eenvoudig een plekje voor uw auto. Waar u maar wilt. Bijvoorbeeld aan het strand, in de buurt van winkels of bij één van de vele bezienswaardigheden. 

Hoe werkt de app?

Alle parkeerplaatsen en -terreinen in de gemeente Veere zijn opgenomen in Veere’s Parkeerapp. In een totaaloverzicht ziet u precies waar u kunt parkeren. U kunt zelfs een specifieke locatie ingeven waar u wilt parkeren, zoals een strand, het centrum van een plaats of een bepaalde bezienswaardigheid. Selecteert u een parkeerplaats, dan krijgt u hierover allerlei extra informatie: wat zijn de parkeerkosten, is er een toilet, is er een laadpunt voor elektrische auto’s? 

Navigatie en timer voor parkeertijd

Veere’s Parkeerapp navigeert u rechtstreeks van de plek waar u zich bevindt naar de bestemming of parkeerplaats van uw keuze. Verdwalen is vanaf nu verleden tijd! Ook bij het terugvinden van uw parkeerplaats kan de app u helpen. En via de timer voor parkeertijd krijgt u automatisch een waarschuwing als uw parkeertijd afloopt. Zo weet u precies wanneer u terug moet naar uw auto.

U kunt ook het YouTube-filmpje over Veere’s Parkeerapp bekijken!

Beschikbaar voor Android en Apple

Veere’s Parkeerapp is ontwikkeld samen met C-Services Holland.