Open Monumentendag 2024 in gemeente Veere

Bent u eigenaar of beheerder van een monument in onze gemeente? Net als voorgaande jaren doet de gemeente Veere weer mee aan de landelijke Open Monumentendag op zaterdag 14 september. Hier kunnen we uw hulp goed bij gebruiken! 

Aanmelden Open Monumentendag

Wilt u ook de deuren van uw monument van 10.00 tot 17.00 uur openstellen voor publiek? Dan horen wij dat graag uiterlijk 19 juli 2024 van u. Klik op de knop om via onze website het formulier in te vullen en uw deelname te bevestigen.  

Aanmelden Open Monumentendag

Als dank voor uw inzet zorgen wij voor een lunchpakket. Wij bezorgen dit op de Open Monumentendag bij u. Wij verzoeken u het aantal gewenste lunchpakketten in te vullen op het formulier. Ook wanneer u niet deelneemt verzoeken wij u het formulier in te vullen. 

Thema 2024: Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen

Het thema is dit jaar: Erfgoed van routes, netwerken en verbindingen, met als slogan ‘onderweg!’. Op de pagina Thema van de website van Open Monumentendag leest u meer over het thema. Als u suggesties of ideeën heeft voor activiteiten die bij dit thema passen, horen wij dit graag (via het aanmeldingsformulier) van u.

Vragen?

Heeft u nog vragen over de Open Monumentendag dan kunt u contact opnemen met Rachelle Meiresonne via 0118-555164 of via openmonumentendag@veere.nl

Wij hopen dat u weer, of voor het eerst, meedoet. Samen (met u) maken we er een gezellige dag van!