Als ouder(s) en/of verzorger(s) (nog) kunt u geconfronteerd worden met drugsgebruik van uw kind. Op welke manier kunt u zich als ouder(s) en/of verzorger(s) het beste opstellen ten opzichte van het middelengebruik? Moet u het gebruik oogluikend toestaan of moet u het verbieden?

1NUL1 organiseert op dinsdag 11 mei een online ouderavond ‘Genotmiddelen'

De online ouderavond begint om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 20.45 uur. Deelname kan eenvoudig vanuit de luie stoel of de keukentafel via laptop, telefoon of computer.

Preventiewerkers

1NUL1 is een team van preventiewerkers die jongeren met een riskante leefstijl op het gebied van alcohol, drugs, social media, gamen en gokken informeert en adviseert. Dit doen ze in heel Zeeland op scholen, op straat, op festivals en in jongerencentra. Ook geven ze voorlichting en advies aan ouders.

Tips & tricks

Wat zijn genotmiddelen precies? Waarom vinden pubers dit zo interessant? Wat is de relatie met het puberbrein? Hoe kunt u middelengebruik signaleren, en wat dan? U krijgt tips & tricks die u kan helpen in de opvoeding rondom genotmiddelen. Ook zal er een live chat zijn.

Aanmelden

Aanmelden voor de online ouderavond kan via info@1nul1.nlVermeld in uw mail in welke gemeente u woonachtig bent. Na aanmelding ontvangt u verdere informatie.

Logo 1NUL1
Afbeelding: 1NUL1