Ondernemersmanager gemeente Veere

Veerse ondernemers investeren samen met de gemeente in het optimaliseren van de samenwerking. De ondernemersmanager speelt daarbij een belangrijke rol. Hij treedt op als mediator en zorgt ervoor dat ondernemers en gemeente dichter tot elkaar komen. Bijvoorbeeld in het geval van ingewikkelde procedures of tegenstrijdige standpunten. De ondernemersmanager is ook actief betrokken bij projecten die van belang zijn voor de Veerse economie, zoals snel internet in het buitengebied, de bereikbaarheid van GSM netwerken en toeristisch vervoer. De onafhankelijkheid van de ondernemersmanager is gewaarborgd, want hij wordt tot 1 januari 2020 gefinancierd door de gemeente Veere en Federatie ondernemers Veere.

Contact opnemen met de ondernemersmanager

Dick van der Velde is al sinds 1986 ondernemer. Hij kent de ondernemerswereld, -regels en -taal vanuit de praktijk. Loopt u als ondernemer ergens tegenaan? Schroom dan niet om contact op te nemen! U kunt hem bereiken via telefoon 06 2039 5728 of mail info@ondernemersmanagerveere.nl.

Laatste nieuws

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws op het gebied van ondernemen? Op de website www.ondernemersmanagerveere.nl vindt u meer informatie. Wilt u de nieuwsbrief van de ondernemersmanager ontvangen? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.