Even voorstellen …

Mijn naam is Nina Huiszoon. Ik ben 20 jaar. Ik zit in mijn laatste leerjaar van de opleiding management assistente/directie secretaresse MBO 4 op het Scalda in Middelburg. Vanuit mijn opleiding kreeg ik de opdracht om een stageplek te zoeken. Ik ging op zoek naar een grote organisatie, zodat ik al mijn opdrachten die ik vanuit school meekreeg zou kunnen maken.

Afdeling Openbare Ruimte

Ik loop stage op de afdeling Openbare Ruimte. Het hoofd van de afdeling is Huub van de Zande, hij is dan ook meteen mijn stagebegeleider net zoals twee andere medewerkers van de afdeling. Het is erg fijn dat ik drie begeleiders heb; zo is er altijd wel iemand als ik tegen een probleem aan loop. Ik word erg vrij gelaten in mijn werk en krijg veel verantwoordelijkheid. Ik notuleer overleggen, plan afspraken in en ik houd mezelf bezig met het verhuren van zalen en de cruise terminal.

Mijn ervaring

Zelf vind ik het erg belangrijk dat ik bij een stagebedrijf echt de kans krijg om goed mee te werken. Dus niet alleen koffie zetten of dingen kopiëren. Bij de gemeente Veere heb ik mijn eigen taken gekregen. Zo word ik ook echt behandeld als een werknemer en niet als een stagiaire. De gemeente Veere is een fijne organisatie met hele leuke collega’s. Ik heb hier veel geleerd en een leuke stageperiode gehad. Ik raad deze stageplek zeker aan bij anderen!

Wil je ook stage lopen bij de gemeente Veere?

We zijn regelmatig op zoek naar stagiair(e)s. Via onze vacaturepagina(externe link) kun je gemakkelijk solliciteren.