Zorg en ondersteuning in de gemeente Veere

Home > Inwoners > Zorg, werk en inkomen > Zorg en ondersteuning in de gemeente Veere

Zorg en ondersteuning in de gemeente Veere

Organisaties zorg, welzijn en ondersteuning

In de folder Zorg en ondersteuning in de gemeente Veere vindt u een overzicht van de belangrijkste Veerse professionele -en vrijwilligersorganisaties op het gebied van welzijn, zorg en ondersteuning.

LHBT

In de gemeente Veere moet iedere inwoner zichzelf kunnen zijn en in vrijheid kunnen leven, ongeacht zijn of haar seksuele geaardheid of seksuele identiteit.
Wij streven daarom naar een veilige, open en aantrekkelijke omgeving voor onze ‘roze’ inwoners; LHBT’s  (lesbiennes, homoseksuelen, biseksuelen en transgenders).

LHBT Netwerk Zeeland

LHBT Netwerk Zeeland is een netwerk met een verbindende factor vóór en dóór LHBT gerelateerde organisaties in Zeeland. Het netwerk faciliteert in ontmoeting, belangenbehartiging en deskundigheidsbevordering.

Contact

Wilt u meer weten of contact opnemen? Kijk dat op de www.lhbtnetwerkzeeland.nl  of mail naar info@lhbtnetwerkzeeland.nl.

Folder Zorg en Ondersteuning gemeente Veere