Porthos

Lees voor

Porthos

Welzijn, zorg en opgroeien

Vanaf 1 januari 2015 hebben de gemeenten er meer taken bij gekregen op het gebied van welzijn, zorg en opgroeien. Op Walcheren kunt u met al uw vragen hierover terecht bij Porthos; het gezamenlijke loket van de gemeenten Middelburg, Veere en Vlissingen. De loketten in Middelburg en Vlissingen zijn voor alle inwoners op Walcheren ongeacht uw woonplaats. Als inwoner van de gemeente Veere kunt u dus ook in Vlissingen en Middelburg terecht. Wilt u liever in uw eigen gemeente geholpen worden? Dat kan. U kunt een afspraak maken met een medewerker van Porthos op de locatie die u het prettigst vindt. Bijvoorbeeld bij u thuis.

Veelgestelde vragen Porthos

Heeft u een vraag? Kijk dan bij de veelgestelde vragen op de Porthos website om te zien of uw vraag en antwoord erbij staat.

Folders Porthos

Op de Porthos site vindt u een aantal folders. Onder andere over Porthos zelf, het gebiedsteam, het Persoonsgebonden budget en collectief vervoer. 

Aanmelding nieuwsbrief Porthos

Wilt u op de hoogte blijven van het nieuws binnen Porthos? Meld u dan aan voor de Porthos-nieuwsbrief

Meer informatie over Porthos

Kijk op de website van Porthos voor meer informatie.

Klachtenformulier WMO taxivervoer met een Porthos vervoerspas

Als u als gebruiker klachten heeft over het WMO taxivervoer met een Porthos vervoerspas dan kunt u deze indienen via dit formulier. Het is hierbij van belang om dit altijd zo snel mogelijk te doen.

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps