Uitgifte grond

Lees voor
Home > Inwoners > Wonen en (ver)bouwen > Uitgifte grond

Uitgifte grond

Bouwkavels

Bouwen in de gemeente Veere

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning in de gemeente Veere kunt u kiezen voor een bestaande woning. Maar u kunt ook zelf een huis bouwen. De gemeente Veere bezit verschillende bouwkavels die u kunt kopen. Op deze pagina vindt u informatie over het kopen van bouwgrond, de beschikbare kavels en andere soorten grond. 

Bouwgrond kopen

De gemeente Veere geeft regelmatig bouwgrond uit op verschillende locaties. Die grond kan geschikt zijn voor de bouw van geschakelde woningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande woningen. Dit is afhankelijk van het bestemmingsplan op die locatie. In het bestemmingsplan staat precies wat u als koper met de kavels mag doen. De kavels zijn bedoeld voor permanente bewoning, tenzij anders is aangegeven.

Beschikbare bouwgrond

Momenteel heeft de gemeente Veere bouwgrond beschikbaar op onderstaande locaties. Klik op de plaatsnaam voor meer informatie over de bouwgrond en het bestemmingsplan.

Inlichtingen

Neem voor vragen contact op met Han Reijnhoudt op het nummer (0118) 555 318

Overige grond in de gemeente Veere

Naast bouwkavels bezitten we ook andere grond die u kunt kopen of huren. We hebben groen- en reststroken in de verkoop, bijvoorbeeld om uw tuin te vergroten. Daarnaast zijn er stukken grond die we niet kunnen verkopen. Dat kan bijvoorbeeld te maken hebben met ondergrondse bekabeling. Onder bepaalde voorwaarden kunt u deze grond wel huren. Op de pagina groen- en reststroken  leest u meer over het kopen en huren van overige grond.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de uitgifte van bouwgrond of andere grond in de gemeente Veere? Of heeft u interesse in een stuk grond? Vul dan het interesseformulier grond  in of neem contact op met Han Reijnhoudt, telefoonnummer (0118) 555 318 of e-mail jm.reijnhoudt@veere.nl.

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps