Ruimtelijke plannen buiten de kernen

Home > Inwoners > Wonen en (ver)bouwen > Ruimtelijke plannen buiten de kernen

Ruimtelijke plannen buiten de kernen

Informatie over ruimtelijke plannen buiten de kernen

Als gemeente willen we samen bouwen aan een goede toekomst. In de kernen, maar ook in ons buitengebied. Onder het buitengebied verstaan we het gebied buiten de kernen. De gemeente Veere heeft verschillende ruimtelijke plannen ontwikkeld voor het buitengebied. De plannen laten zien hoe we de gronden (percelen) en bouwwerken moeten gebruiken en waar, wat en hoe we mogen bouwen. Daarnaast liggen er buiten de kernen een aantal bedrijventerreinen, kampeerterreinen en andere algemene terreinen.

Ruimtelijke plannen

Bekijk hieronder de verschillende kaarten van het buitengebied en ruimtelijke plannen van algemene terreinen in de gemeente Veere.

Meer informatie

Als u meer informatie wilt over de ruimtelijke plannen in het buitengebied, bekijk dan de documenten van de verschillende kernen of neem contact op met Ella Louwerse, telefoonnummer (0118) 555 355 of e-mailadres lm.louwerse@veere.nl.