Veere, aanleg hemelwaterriool Baljuwstraat

Home > Inwoners > Werk in uitvoering > Veere, aanleg hemelwaterriool Baljuwstraat

Veere, aanleg hemelwaterriool Baljuwstraat

Algemeen

De Baljuwstraat is een van de laagste punten in Veere. Hierdoor is een verhoogde kans op wateroverlast. Om de kans op wateroverlast te verkleinen leggen we een hemelwaterriool aan. Het vuilwaterriool is van 1934 en wordt tegelijkertijd vervangen. Voordat gestart wordt met de aanleg van de riolering wordt door DNWG de laagspanningskabel vervangen.

Gebruik riolering

U kunt tijdens de werkzaamheden gewoon gebruik blijven maken van uw riolering.

Afvalcontainers

Wilt u uw afvalcontainer zo neerzetten dat de ophaaldienst of de aannemer erbij kan. De aannemer zorgt ervoor dat moeilijk bereikbare containers leeggemaakt kunnen worden.

Overhangend groen

Wilt u er voor zorgen dat planten en bomen die over uw perceelgrens hangen voor de werkzaamheden gesnoeid worden, zodat de aannemer hier geen overlast van heeft.

Planning

Aannemingsbedrijf De Voogd B.V. uit Grijpskerke is maandag 22 oktober 2018 gestart met het vervangen van de laagspanningskabel in de Baljuwstraat. Aansluitend aan deze werkzaamheden start Dostra B.V. met de aanleg van een nieuw hemelwaterriool en het vervangen van het vuilwaterriool. Aan de inrichting van de straat wordt verder niets gewijzigd. De werken aan de Baljuwstraat staan gepland tot medio februari 2019.

Voor vragen over de werkzaamheden kunt u terecht bij de toezichthouder. De toezichthouder namens de gemeente Veere is Thomas van Sluijs. Hij is tijdens kantooruren bereikbaar via (0118) 555 209.

Voor vragen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de uitvoerder. De uitvoerder namens Dostra B.V. is Johnny Huibregtse, hij is tijdens kantooruren bereikbaar via (06) 55 85 89 79.