Reiniging en inspectie hoofdriolering

Home > Inwoners > Werk in uitvoering > Reiniging en inspectie hoofdriolering

Reiniging en inspectie hoofdriolering

Vanaf maandag 7 januari 2019 gaan we in enkele straten de hoofdriolering reinigen en inspecteren. Dat duurt ongeveer drie weken. Rioolreinigingsbedrijf Vandervalk & Degroot uit Vlissingen voert het werk uit.

Geuroverlast

Er kan binnenshuis geuroverlast ontstaan.

Tip: Laat water door uw wastafel, gootsteen of douchebak stromen. Zo vult het waterslot zich opnieuw.

Tip: Houdt het deksel van het toilet gesloten tijdens het werk.

Verkeer

Er kan ook verkeershinder in uw straat ontstaan. Het rioleringsbedrijf probeert dit zoveel mogelijk te voorkomen. Wanneer ze in uw straat langskomen is niet te zeggen. Dit hangt van het weer af en of er veel auto’s geparkeerd staan.

Aangrenzende bewoners krijgen een brief. Met vragen of opmerkingen over de uitvoering kunt u contact opnemen met de heer Gallé van de firma Vandervalk + Degroot, telefoonnummer 013 5313500 .

Het gaat om de volgende straten:

Aagtekerke: Schoolstraat
Biggekerke: Schuitvlotstraat
Domburg: Jan Tooropstraat, P.J. Eloutstraat, Brouwerijweg
Grijpskerke: Nieuwstraat, Burgemeester Bouwmanstraat, Dr. S.R. Beertastraat, Kerkring, Kerkstraat, Jacob Catsstraat, Schuitvlotstraat, Molenstraat
Meliskerke: Bergstraat, Cornelis Jaspersesstraat
Veere: Wijngaardstraat, Pieterstraat, Simon Oomstraat, Kapellestraat, Stadhuisstraat, Oranjeplein, Veerseweg
Vrouwenpolder: Nieuwstraat, Kloosterstraat
Westkapelle: Zuidstraat, Markt, Kloosterstraat, Jakob Brasserstraat, Ridderkerklaan, d’Arke, Molenweg, Koudorpstraat, Molenwal, Noordkerkepad, Dreefje, Bazienstraat, Papestraat, Boekhoutstraat, Weverijstraat
Zoutelande: Oranjeplein, Noordstraat, Nieuwstraat, Langstraat, Duinstraatje, Zuidstraat, Nieuwstraat.

Te downloaden: