Gapinge, herinrichting Dorpsstraat en Vriezenveenseweg

Home > Inwoners > Werk in uitvoering > Gapinge, herinrichting Dorpsstraat en Vriezenveenseweg

Gapinge, herinrichting Dorpsstraat en Vriezenveenseweg

Afgelopen maanden is er door de werkgroep Gapinge een ontwerp gemaakt voor de herinrichting van de Dorpsstraat (gedeelte vanaf Dorpsstraat nummer 13 tot aan de komgrens richting Serooskerke) en de Vriezenveenseweg.

De werkgroep Gapinge bestaat uit een aantal inwoners van Gapinge en medewerkers van de gemeente Veere.

Uitgangspunten bij dit ontwerp

• Creëren van een veilige looproute
  • Inrichten als een verblijfsgebied (30 km – zone)
  • Ontwerp passend maken binnen de omgeving
  • Combinatie zoeken met kabels en leidingen

Op 23 januari 2019 is het voorlopig ontwerp tijdens een inloopavond aan de bewoners gepresenteerd. Dit voorlopig ontwerp staat onderaan deze pagina, inclusief de vragen / suggesties van de bewoners met een terugkoppeling vanuit de gemeente Veere.

De weergave voor en na herinrichting geeft een indruk hoe de nieuwe situatie er uit komt te zien.

Planning

Momenteel maken we de plannen definitief en zoeken een geschikte aannemer voor de uitvoering van het werk. We zoeken een aannemer die zowel het kabel- en leidingwerk als ook het straatwerk uitvoert.

Start werkzaamheden: eind april 2019.

Einde werkzaamheden: december 2019.

Contact

Voor vragen over de herinrichting kunt u terecht bij projectleider Corjan Marijs, via jc.marijs@veere.nl of via 0118 555 325.