Domburg en Westkapelle, nieuwe trap bij duinovergangen

Home > Inwoners > Werk in uitvoering > Domburg en Westkapelle, nieuwe trap bij duinovergangen

Domburg en Westkapelle, nieuwe trap bij duinovergangen

Wat gaan we doen?

Op drie duinovergangen wordt een nieuwe trap gebouwd. Het zijn de overgangen Aardappeldal (Joossesweg, Westkapelle), Hoge Hil West (t.h.v. Golf Links, Domburg) en Hoogduin (Mantelinge, Domburg). Aannemer Aquavia uit Sas van Gent voert het werk uit. De overgang Aardappeldal is te gebruiken tijdens de werkzaamheden. Als de werkzaamheden dat vereisen kan het fietspad bij deze overgang worden afgesloten voor fietsers en voetgangers. De duinovergang Hoogduin is tijdens de werkzaamheden niet te gebruiken. Duinovergang Hoge Hil West is vanaf 2 juli weer te gebruiken.

De werkzaamheden starten op 28 mei en duren tot ongeveer half juli.

Contact

Aanspreekpunt vanuit de gemeente is Sam de Visser. Zijn mobiele nummer is 06 55385073 en zijn e-mailadres is s.de.visser@veere.nl.