Biggekerke, bestratingswerkzaamheden Schuitvlotstraat, Voorhof en Vliedberg

Home > Inwoners > Werk in uitvoering > Biggekerke, bestratingswerkzaamheden Schuitvlotstraat, Voorhof en Vliedberg

Biggekerke, bestratingswerkzaamheden Schuitvlotstraat, Voorhof en Vliedberg

De bouw van de multifunctionele accommodatie (MFA) in de Schuitvlotstraat in Biggekerke is bijna klaar. De bestrating rondom het gebouw wordt deze winterperiode aangebracht.

Werkzaamheden

De verharding en inrichting rondom de MFA wordt deze winter aangebracht. Tegelijkertijd wordt er een nieuwe verbindingsweg, genaamd ‘Voorhof’, aangelegd tussen de Schuitvlotstraat en de Vliedberg. Daarna wordt de beschadigde bestrating in een deel van de Schuitvlotstraat herstraat.

Planning

Het werk wordt uitgevoerd door Lindeloof uit Hellevoetsluis. Zij zijn maandag 19 november 2018 met de werkzaamheden gestart. Het streven is gereed te zijn voor 26 januari 2019.

Verkeer

De percelen in de omgeving van de MFA zijn tijdens de werkzaamheden niet of moeilijk bereikbaar voor voertuigen. Hiervoor vragen wij uw begrip. Wij proberen de hinder zoveel mogelijk te beperken. De aannemer houdt de percelen bereikbaar voor voetgangers. Mocht u toch problemen hebben met de bereikbaarheid van de woning, dan kunt u dit melden aan ons of Lindeloof.

De hulpdiensten zijn over deze werkzaamheden geïnformeerd.

Fasering

Om voor u de overlast te beperken, wordt het werk in fasen uitgevoerd.

Fase 1: week 47 t/m 48: deel terrein MFA
Fase 2: week 48 t/m 51: nieuwe weg Voorhof en deel Vliedberg
Fase 3: week 49 t/m 51: deel terrein MFA
Fase 4a: week 48 t/m 51: deel Schuitvlotstraat
Fase 4b: week 2 t/m 4 (2019): laatste deel Schuitvlotstraat

Bereikbaarheid school

U kunt de oude school in alle fasen bereiken via de Schuitvlotstraat. In de fasen 4a en 4b is de nieuwe school te bereiken via de Bankstraat, Schuitvlotstraat, Vliedberg en Voorhof.

Parkeren auto’s

Wilt u met het parkeren van uw auto rekening houden dat u geen wegvak afsluit voor de aannemer en hulpdiensten? Zij moeten bij eventuele calamiteiten doorgang hebben.

Afvalcontainers

Wilt u uw afvalcontainer zo neerzetten dat de ophaaldienst of de aannemer erbij kan? De aannemer zorgt er voor dat moeilijk bereikbare containers leeggemaakt kunnen worden. In bijzondere gevallen (zoals verhuizing of afleveren van goederen) kunt u contact opnemen met de aannemer.

Overhangend groen

Wilt u er voor zorgen dat planten en bomen die over uw perceelgrens hangen gesnoeid worden? Dan heeft de aannemer hier geen overlast van tijdens de werkzaamheden.

Contact

Bij vragen kunt u contact opnemen met Ronald Daniëlse, toezichthouder van de Gemeente Veere, via telefoonnummer (0118) 555 426 of e-mailadres rj.danielse@veere.nl.

Heeft u vragen over de planning van de werkzaamheden of bereikbaarheid van uw perceel? Dan kunt u contact opnemen met Nico Peer (Lindeloof). U bereikt hem onder werktijd via telefoonnummer 06 27 09 50 03 of e-mailadres n.vanpeer@lindeloof.nl.

Indien er spoedeisende problemen voorkomen buiten kantoortijden, neem dan contact op met onze piketdienst via (0118) 555 444.