Aagtekerke, herinrichting Prelaatweg

Lees voor
Home > Inwoners > Werk in uitvoering > Aagtekerke, herinrichting Prelaatweg

Aagtekerke, herinrichting Prelaatweg

De gemeente Veere is bezig met de herinrichting van de Prelaatweg en een deel van de Brouwerijweg te Aagtekerke. Hierbij willen wij u informeren over de werkzaamheden die wij, samen met het nutsbedrijf DNWG, uitvoeren.

Algemeen

Het doel van de herinrichting is een duurzaam veilig ingerichte Prelaatweg en Brouwerijweg waar het verkeer voldoende kan doorstromen. De Prelaatweg wordt voorzien van verkeersremmende maatregelen als 50km/h weg. De Brouwerijweg wordt ingericht als een 30km/h zone. Als verkeersremmende maatregel is de weg geïntegreerd met het kerkplein, hierdoor wordt het kerkplein een verblijfsgebied. Ook zorgen we ervoor dat er minder regenwater in het riool gaat, maar rechtstreeks in de sloot terechtkomt. Ook de bergingscapaciteit van het riool wordt vergroot.

Werkzaamheden

Eerst worden er door DNWG werkzaamheden uitgevoerd. Enkele oude leidingen zullen worden vervangen en/of verlegd. Deze kabels en leidingen komen hoofdzakelijk onder het fietspad te liggen.

Planning

De werkzaamheden van DNWG zijn 29 oktober 2018 gestart. De werken aan de Prelaatweg en Brouwerijweg staan gepland tot medio april 2019.

Contact

Wit u meer weten over de herinrichting? Neem dan gerust contact op met Erik van den Bergen via telefoonnummer (0118) 555 284 of e-mailadres e.van.den.bergen@veere.nl.

Te downloaden:

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps