Werk in uitvoering

Lees voor
Home > Inwoners > Werk in uitvoering

Werk in uitvoering

Werkzaamheden

De gemeente Veere voert regelmatig werkzaamheden uit om de veiligheid en leefbaarheid te vergroten. Veel van deze werkzaamheden hangen samen met grote projecten en de ruimtelijke plannen van onze gemeente.

Huidige werkzaamheden in de gemeente

Via de onderstaande links ziet u waar we momenteel werkzaamheden uitvoeren in onze gemeente, of waar we op korte termijn starten met werkzaamheden. Klik op de links voor meer informatie over de werkzaamheden.

Werkzaamheden in de provincie

Voor u als inwoner van de gemeente Veere is het ook handig om te weten waar in onze provincie nog meer werkzaamheden worden uitgevoerd op wegen en vaarwegen. Op de website van de Provincie Zeeland ziet u welke (geplande) wegwerkzaamheden er zijn en welke evenementen voor overlast kunnen zorgen op de weg of het water.

Meer informatie

Wilt u meer weten over werk in uitvoering in onze gemeente? Of heeft u vragen naar aanleiding van de werkzaamheden? Kijk dan bij de veelgestelde vragen of uw vraag er tussen staat. Heeft u een vraag over bepaalde werkzaamheden, kijk via de links hieronder wie de contactpersoon voor dat werk is. U kunt dan direct contact opnemen. 

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps