Seizoensmarkten in de gemeente Veere

Home > Inwoners > Vrije tijd > Seizoensmarkten in de gemeente Veere

Seizoensmarkten in de gemeente Veere

In de zomermaanden bruist het in de gemeente Veere. Zo zijn er van mei tot en met september in verschillende kernen de Walcherse seizoensmarkten. U vindt hier een heel divers aanbod van kleding tot diverse streekproducten. En nog veel meer.

Seizoensmarkten

Wilt u weten waar en wanneer de seizoensmarkten in de gemeente Veere precies plaatsvinden? Begin 2017 vindt u op deze pagina een overzicht van de plaatsen, data en tijden van de verschillende markten.

Meer weten?

Voor meer informatie over de seizoensmarkten in de zomermaanden kunt u contact opnemen met Lenie Lamper via telefoonnummer (0118) 555 414 of per e-mail ldm.lamper@veere.nl. Bent u ondernemer en wilt u weten hoe u een plekje op een van de seizoensmarkten kunt bemachtigen? Kijk dan op de webpagina standplaatsvergunning seizoensmarkt.