Proclaimer

Lees voor
Home > Inwoners > Proclaimer

Proclaimer

Proclaimer website gemeente Veere

Www.veere.nl is de toegangspoort naar gemeentelijke informatie van Veere. Met behulp van deze website is het mogelijk via verschillende ingangen en zoekmethoden snel en eenvoudig de gewenste informatie over de gemeentelijke dienstverlening en de gemeente te vinden. Het inhoudelijke beheer van de site ligt bij de afdeling Bedrijfsvoering (Cluster Digitale Media) en bij de verschillende afdelingen voor wat betreft de producten en diensten.

Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op deze website. Hierbij staat voorop dat de informatie correct, actueel en voor de gebruiker relevant moet zijn. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt zelf kiezen op welke wijze u ons dit wilt laten weten. Alle benodigde gegevens staan op de contactpagina. Binnen een week zullen wij uw melding behandelen en eventueel actie ondernemen. 

Links naar andere pagina’s

Het auteursrecht van informatie die via de links toegankelijk is, ligt bij de eigenaar van de betreffende pagina’s. Dit geldt ook voor alle gebruikte handelsmerken en logo’s. De gemeente Veere draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op enige website of webpagina waarnaar deze site van de gemeente verwijst. De gemeente kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van deze websites.

Privacy

De gemeente Veere hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens rondom het gebruik van www.veere.nl. Wij zijn uiteraard geïnteresseerd in de bezoekers van onze site, maar uw naam of dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over bezoeken aan onze website wordt slechts gebruikt ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen en nooit gebruikt ter identificatie van individuele personen.

Via WhatsApp willen we geen privacygevoelige informatie met u delen. Denk bijvoorbeeld aan persoonsgegevens of een burgerservicenummer. Daarom beantwoorden we via WhatsApp geen vragen waar privacygevoelige informatie voor nodig is. In dat geval zullen we u vragen om op een andere manier verder contact op te nemen.

E-mail

Nadat u een e-mail heeft gestuurd naar het algemene e-mailadres gemeente@veere.nl komt uw e-mail op onze postkamer terecht. Deze zal uw e-mail verder doorsturen naar de behandelend ambtenaar. De termijn van de afhandeling is afhankelijk van de complexiteit van uw gestelde vraag of opmerking.

Privacyverklaring

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps