Paspoort en ID-kaart

Home > Inwoners > Paspoort en ID-kaart

Paspoort en ID-kaart

Informatie over Paspoort en Identiteitskaart

Als inwoner van de gemeente Veere kunt u voor het aanvragen van een paspoort of identiteitskaart (ID-kaart) terecht op het gemeentehuis in Domburg. Daarvoor hoeft u geen afspraak te maken.

Openingstijden Centrale Publieksbalie:

• maandag tot en met woensdag van 9.00 tot 17.00 uur
  • donderdag van 9.00 tot 20.00 uur
  • vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur.

Afspraak maken

Als u niet in de wachtrij terecht wilt komen, kunt u ook een afspraak maken door op de knop 'direct een afspraak maken' te klikken of te bellen met onze afdeling dienstverlening via telefoonnummer (0118) 555 444 of mailen naar cpb@veere.nl.

Direct een afspraak maken

Wat moet u meenemen voor de aanvraag van een paspoort of ID-kaart?

Het is belangrijk dat u de juiste documenten meeneemt voor uw aanvraag.

• een pasfoto die voldoet aan de pasfoto-eisen
  • alle paspoorten en/of identiteitskaarten die u nog in uw bezit hebt (behalve als deze al ongeldig zijn gemaakt)
  • pinpas (of contant geld) om te betalen.

Heeft u een verlopen paspoort of identiteitskaart of vraagt u een identiteitsbewijs aan voor een kind? Lees dan even wat u verder nog mee moet nemen via de informatie onderaan deze pagina.

Pasfoto's

Pasfoto's kunt u zelf maken op het gemeentehuis (uitgezonderd kinderen jonger dan 8 jaar en personen met een beperking). Er staat een pasfoto-automaat, deze bedient u zelf. U heeft hiervoor wel € 7,50 contant nodig. U kunt natuurlijk ook naar de vakfotograaf.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over een paspoort of identiteitskaart? Bekijk dan de pagina's hieronder. Heeft u na het lezen van de informatie nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de afdeling Dienstverlening via telefoonnummer (0118) 555 444.

Paspoort aanvragen

Identiteitskaart aanvragen