Parkeren in de gemeente Veere

Home > Inwoners > Parkeren in de gemeente Veere

Parkeren in de gemeente Veere

Parkeren

De gemeente Veere maakt het parkeren van uw auto graag zo gemakkelijk mogelijk. Natuurlijk als u in Veere woont, maar ook als u onze gemeente bezoekt omdat u er werkt of uw vrije tijd doorbrengt. In de kernen Domburg en Veere werken we met een vergunninghoudersysteem. Wilt u uw auto in deze kernen parkeren, dan kan het zijn dat u daarvoor een parkeervergunning moet aanvragen. In de andere kernen is het gratis parkeren. Langs de kust vindt u een groot aantal parkeerterreinen. Hier moet u wel betalen. Verder kunt u in onze gemeente gebruik maken van kraskaarten, belparkeren en de speciale parkeerapp.

Parkeerfolders

Meer informatie vind u in de parkeerfolders:

Informatie parkeren

Een nieuwe parkeervergunning aanvragen? Bij een digitale aanvraag met DigiD of eHerkenning ontvangt u € 5,00 korting per bewoners- en bedrijfsparkeervergunning.