Uitslagen klantonderzoeken en Waarstaatjegemeente

Lees voor
Home > Inwoners > Nieuws > Uitslagen klantonderzoeken en Waarstaatjegemeente

Uitslagen klantonderzoeken en Waarstaatjegemeente

Dit item is verlopen op 31-03-2018.

Uitslag klantonderzoeken

We hebben vorig jaar meegedaan aan een aantal klantonderzoeken. De reden hiervoor is dat we hieruit informatie willen halen om onze dienstverlening te verbeteren. Uit de burgerpeiling kwam een score van 6,9 en met het klantonderzoek balie haalden we een 8,2. Wij scoren in vergelijking met soortgelijke gemeenten in het algemeen hoger. De resultaten van de onderzoeken willen we betrekken bij de verbetering van de dienstverlening. Omdat we streven naar een excellente dienstverlening.

Ondernemerspeiling

Ook werd er een ondernemerspeiling gehouden. Hieruit kwam geen algehele score maar scores op een aantal thema’s. Het beeld was wisselend en op onderdelen voor verbetering vatbaar. Ondernemers waardeerden onze dienstverlening met een 6,5 en het ondernemersklimaat met een 6,7. De uitkomsten van de ondernemerspeiling willen we graag extra laten toetsen, omdat we willen inzetten op de juiste verbeteracties.
Hiervoor organiseren we begin 2018 een aparte bijeenkomst met een delegatie van onze ondernemers en de ondernemersmanager. Dit om samen te kijken wat er beter kan.

Vragen over deze onderzoeken?

Heeft u nog vragen over deze onderzoeken dan kunt u mailen met onderzoeken@veere.nl

Uitslagen raadplegen

De uitslagen van de onderzoeken zijn hieronder te raadplegen of via voor de burgerpeiling: https://www.waarstaatjegemeente.nl/dashboard/Burgerpeiling/
En dan Veere intypen.

Voor de ondernemerspeiling: https://www.waarstaatjegemeente.nl/Jive/JiveReportContents.ashx?report=wsjg_op&inp_geo=gemeente_717.

Vacatures

Volg gemeente Veere

  

Contactgegevens

Gemeente Veere
Postbus 1000
4357 ZV Domburg
Telefoon (0118) 555 444
Fax (0118) 555 433
E-mail gemeente@veere.nl

 06 2358 4577

Bezoekadres:
Traverse 1
4357 ET Domburg

Apps