Uitnodiging brede verkenning buitensport

Home > Inwoners > Nieuws > Uitnodiging brede verkenning buitensport

Uitnodiging brede verkenning buitensport

Dit item is verlopen op 24-06-2017.

We zijn bezig met een brede verkenning buitensport. Dit doen we in het kader van de verlenging privatisering. De eerste stap was de inspiratiebijeenkomst in april 2016. We hebben (1-op-1) gesprekken met alle voetbalverenigingen en de korfbalvereniging gehouden. Het gaat dan over het reilen en zeilen van de vereniging, over de toekomst, de accommodatie en ontwikkelingen. Ook zijn er gesprekken met onder andere vertegenwoordigers van sportbonden en stads- en dorpsraden geweest. In maart is het laatste gesprek gehouden. Nu is het tijd om de conclusies en aanbevelingen uit deze gesprekken te delen met de verenigingen, de genoemde stakeholders en andere betrokken partijen. Dit doen we tijdens de bijeenkomst op woensdag 5 juli. En we gaan aan de slag met het vervolg in zogenoemde thematafels.

Lees meer over de thematafels in onderstaande uitnodiging en geef u via het formulier op voor vrijdag 23 juni a.s .

Te downloaden: